Meest recente berichten

Uitlaatservice

Individuele uitlaatservice:

Uitlaatservice

Heeft u een hond die niet meekan of wilt u liever niet dat uw hond meegaat in een groepswandeling dan is er de mogelijkheid voor Individuele uitlaatservice. Uw hond gaat alleen mee en maakt een wandeling of activiteit die op maat is voor uw hond in de eigen voor de hond bekende omgeving.

Wanneer het voor de hond te veel is om te wandelen is het ook mogelijk om de hond quality time te bieden in de vorm van bijvoorbeeld spel, hersenwerk of een heerlijke knuffelmassage sessie.

Indien nodig kunnen medicijnen die de hond gebruikt worden toegediend.

Ideaal voor honden met moeilijker gedrag, zieke, oude of heel jonge honden.

Weekend en avond service (na 19.00 uur) mogelijk

Voor de hond mee kan met de uitlaatservice is er eerst een kennismakingsgesprek, om de hond te leren kennen en om af te stemmen wat de specifieke wensen zijn.

Heeft u een hond die niet meekan of wilt u liever niet dat uw hond meegaat in een groepswandeling dan is er de mogelijkheid voor Individuele uitlaatservice. Uw hond gaat alleen mee en maakt een wandeling of activiteit die op maat is voor uw hond. Hoe dit er uit ziet bespreken we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ideaal voor honden met moeilijker gedrag, zieke, oude of heel jonge honden.

Groepswandeling (maximaal 4 honden):

Uw hond wordt aan huis opgehaald en gaat mee wandelen in een groep van maximaal 4 honden. Voorwaarden voor deze vorm van uitlaatservice is dat uw hond sociaal is naar soortgenoten en zonder problemen los kan lopen. De hond is aantoonbaar voldoende inge├źnt en gezond.

Weekend en avond service (na 18.00 uur en in het weekend)

Ideaal wanneer u wisselende werktijden heeft, zelf (kortstondig) door ziekte niet de deur uit kan of ergens naar toe moet waar de hond echt niet meekan. 

Voor de weekend en avondservice geldt een hoger tarief